Kundkväll julspecial!

Tisdagen den 28 november är du välkommen in i värmen!

Förgyll din tisdag! På kvällen, kl. 18:30-20:00, står Drömhusets dörrar öppna för dig. En kväll då mysfaktorn är på topp, en kväll med glögg och pepparkakor i magen, värme i hjärtat och en generös goodibag i handen.

Men det är inte allt – läs vidare!

Generös goodiebag väntar på dig!

Så fort du passerar butikens dörrar och känner värmen och juledoften i luften suger det förmodligen till i magen. Vad gör man då? Smakar på landets lyxigaste pepparkakor såklart!

Under kvällen serveras årets godaste pepparkaka med de finaste ingredienserna handplockade från plåten direkt ner i burkarna. Kakorna kommer från Arbrå Bageri, vars lyxiga burkar har blivit ett samlarfenomen. Inget julfika är komplett utan dryck, därför bjuds du även på glögg, precis så som det ska vara! Julen är en generös tid, därför får du med dig en goodiebag fylld med exklusiva lyxigheter speciellt för dig!

Mingla runt i vår mysiga butik och planera julen

Butiken på Östermalm är uppdukad av julen 2017. Passa på och handla julklapparna i god tid & njut av julen! Vad sägs om vinterns absolut skönaste och snyggaste curlingsko från BilliBi. Fodrad med lammull och med en elegant mässingsfärgad dragkedja – som en dröm för fötterna.

curlingsko

 

Tomtar i butiken

Butiken har intagits av underbara vättar från svenskdesignade Åsas Tomtebod, samt mängder av andra juliga inredningsdetaljer. Missa inte den här kvällen då butikens hyllor är fulla med väldesignade julklappstips!

 

  • VAR: Drömhusets butik på Östermalmstorg 5
  • NÄR: Tisdagen den 28 november, kl. 18:30-20:00
  • OSA: Senast den 25 november

För att vi ska försäkra om oss att goodiebagsen räcker till alla är det viktigt att du OSA:r. Det gör du enklast genom att svara på detta mejl, och berättar hur många ni är i ert sällskap. Det går också bra att skicka ett mejl till info@dromhuset.se.

OSA senast lördagen den 25 november.

Observera att Drömhuset inte kommer svara på din anmälan, det räcker att du OSA:r så vet vi att du/ni kommer.

 

Vi ses där och då, kram!
/Drömhuset

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *