Kundkväll Torsdag 3:e Maj – 20% Rabatt på allt i butiken!

Nu på torsdag firar att våren äntligen är här och det gör vi med 20% Rabatt på ALLT i butiken (gäller ej beställningsvaror och kan inte kombineras med andra erbjudanden). Vi slår upp dörrarna kl 18:30-20:00, ta med dina vänner och kom och fira våren med oss!

Maila oss på info@dromhuset.se och berätta om du kommer och hur många ni blir.

Välkomna!

Vi ses i butiken på Östermalmstorg 5 i Stockholm (se karta här). Väl på plats kan du se en hel del härliga nyheter, och allt du ser är nedsatt med 20%!

Varför inte passa på att klä dig i årets häftigaste sneakers från danskdesignade Billi BiSe alla skor från Billi Bi, samt andra nyheter här!

Nu tar vi med oss insidan ut

Nu när solens strålar når oss vill vi inte sitta kvar inomhus.

Glasen och skålarna är gjorda i akryl – ett starkt kristalliknande material som tål tuffare tag än traditionellt glas. Tack vare det passar sig serien utmärkt för att använda utomhus på altanen, vid poolen, nere på bryggan, i båten och på picknicken. Serien, som innefattar både glas och skålar för alla tänkbara tillfällen, finns i tre färger: vacker puderrosa, wood och klar genomskinlig.

Se hela den vackra serien på Drömhusets webshop, klicka här.

OBS! Hör av dig!

Som vanligt är Drömhusets kundkvällar välbesökta. För att vi ska veta hur många som kommer vill vi gärna att du osa:r ditt svar till oss senast idag (onsdag 2 maj). Detta gör du enklast genom att skicka ett mejl till info@dromhuset.se och berätta om du kommer och om du tar med dig sällskap.

Rabatten gäller på allt i butiken! (rabatten gäller dock ej i kombination med andra erbjudanden & rabatter i butiken, samt på beställningsvaror)

Vi ses i butiken, kram!

/Drömhuset

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *